Ad hoc opgaverSkades- og brandrengøring, hovedrengøring, ombygningsrengøring.

Jeres behov – vores løsning

Multi-services forestår mange ad hoc opgaver hos private og især i virksomheder, når eksempelvis akutte behov melder sig. Det kan være i forbindelse med brand, vandskade eller hvis man helt banalt kan se, at ens lokaler og maskiner trænger til en overhaling for at fremstå pænest muligt.

Når Multi-services holdet ruller ind, er passionen og fagligheden i fokus. Tingene skal være i orden og afleveres i bedste stand. Det er vores kompromisløse holdning til os selv.


Vi elsker udfordringer…

Ingen rengøringsopgave er for speciel eller særlig. Vi gør alt i specialrengøring, om det er skadesudbedring efter brand eller vandskade, hovedrengøring efter ombygning eller nybyg, højderengøring der hvor ingen andre kan nå op, eller tørisblæsning af følsomt udstyr.

Vi er klar til alle typer rengøring ved jer.

Jeres behov – én samlet løsning

HØJDERENGØRING

Om det er i 2 meters højde eller 20 meters højde har ingen betydning for os. Men det er ikke lige man altid selv kan komme til. Vi gør rent ud i alle krogene, det er vigtigt i en produktion.

NANOBEHANDLING

Selvom vi gør grundigere rent end de fleste, så er det også værd at overveje om I kan forebygge rengøringsbehovet, således der minimeres slid på overflader, og også minimere rengøringsfrekvensen.

Nanobehandling af overflader laver en membran så skidt og snavs ikke sætter sig fast.

Traditionel rengøring

Vi holder dit kontor flot og rent. toiletter rene, og gulve skinnede blanke. Der er ikke et sted i en bygning, hvor vi ikke gør, så du ikke skal bekymre dig om kvaliteten af din rengøring fra sted til sted.

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig

Kontakt os så vi kan skræddersy din rengøringsløsning

KUNDESERVICE TELEFON:

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag

kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00 

VED AKUT BEHOV

Driftstelefonen træffes på

71 87 07 71.