Services vi kan tilbyde

Multi-Services har mere end 25 år erfaring i branchen og ved vi, hvad det kræver at opretholde en hygiejnisk og sikker arbejdsplads. Vores team er professionelt uddannet og arbejder altid med de nyeste metoder og teknologier, der skåner både miljø og maskiner.

Industrirengøring

Industrirengøring

Skidt slider din maskinpark. Multi-services sørger for at holde dine maskiner rene, så de kan producere effektivt i længere tid. Multi-services holder produktionsapparatet rent og i gang. Vi har en nænsom tilgang til maskinparken og rengør lokaler og maskiner med skånsomme rengøringsmidler og det nyeste produktionsapparat.

Bygningsservice

Bygningsservice

Multi-services har mange faste aftaler med virksomheder om renholdelse af bygninger og lagre med regelmæssige intervaller. Bygninger rengøres både indvendigt og udvendigt med brug af eksempelvis højtryks- eller lavtryksrens eller manuel nedvask i højden. Opgaverne er meget forskellige. Skidt og snavs er den konstante faktor. Vi kommer den til livs med passion, viden og erfaring.

Tørisblæsning

Tørisblæsning

Tørisblæsning er en nyere teknologi, der anvendes i den professionelle rengøring af maskiner og produktionsapparater.Også eltavler, motorer og elektriske kredsløb kan renholdes med denne teknologi, som Multi-services har investeret i. Det meget avancerede teknologi erstatter rengøring eller blæsning med f.eks. sand eller glas, som tidligere blev puttet i en rengøringsmaskine.

Rengøring af solceller

Rengøring af solceller

Du kan slappe helt af og lade være med at tænke mere over det med et Solcelle vedligeholdelses-abonnement ved Multi-Services. Beskidte og snavsede solceller producerer ikke den største og mest optimale strøm til dig, som de kunne, derfor skal du have rengjort dine solceller 1 til 2 gange om året, alt efter placering.

Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring

Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring i alsidige opgaver, og vi smøger altid ærmerne op og begynder på alle slags opgaver, med en hurtighed, fleksibilitet og høj kvalitet. Det betyder, at vi tilpasser vores arbejde ind i jeres skema.

Boligforeninger

Boligforeninger

Multi-Services gør rent i alle opgange, både med trappevask af alle slags gulve og overflade. Balustre, nedfejning, gelændrer, elevatorer, vinduer og så videre medtager vi. Du kan tryg vide at alle borgere ikke kun kan se der er rent, men der dufter også rent og friskt efter vi har været på besøg.

Kontorrengøring

Kontorrengøring

Multi-services har mange faste aftaler med virksomheder om renholdelse af bygninger og lagre med regelmæssige intervaller. Bygninger rengøres både indvendigt og udvendigt med brug af eksempelvis højtryks- eller lavtryksrens eller manuel nedvask i højden. Opgaverne er meget forskellige. Skidt og snavs er den konstante faktor. Vi kommer den til livs med passion, viden og erfaring. Og vi gør det til en helt fair og transparent pris.

Fødevarevirksomheder

Fødevarevirksomheder

Vi er ekstremt nænsomme, når vi arbejder med virksomhedens maskiner og nedkæmper risici for listeria og bakterier. Vores faglige stolthed er meget stor. Det ses på slutresultatet. Fødevarevirksomheder er underlagt helt særlig krav og vilkår for rengøring af produktionsapparatet på, og der skal arbejdes under stramme tidskrav, så produktionen kan holdes højt.

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Det er vigtigt at afstemme rengøringens omfang med dine behov. Hvis du har en mindre virksomhed, kan du muligvis nøjes med en ugentlig rengøring. Men hvis du har en større virksomhed med mange ansatte, kan det være nødvendigt med en daglig rengøring. Afstem rengøringens omfang med dine behov, så du får det bedste resultat til den lavest mulige pris.

Ad hoc opgaver

Ad hoc opgaver

Multi-services løser mange ad hoc-opgaver hos private og især i virksomheder, når f.eks. akutte behov melder sig. Det kan være i forbindelse med brand, vandskade eller hvis man helt banalt kan se, at ens lokaler og maskiner trænger til en overhaling for at fremstå pænest muligt.