Med Multi-services som jeres rengøringspartner får I tryghed & sikkerhed for den højeste kvalitet.

Multi-services er grundlagt på omhu, professionalisme og fleksibilitet. I dag er vi vokset til 21 smilende serviceassistenter, der gør rent ude ved alle vore kunder i hele Danmark, samt 4 ihærdige folk på kontoret, der har til huse på Udsigten 5 i Taulov ved Fredericia.

Vores historie

Grundlagt på ihærdighed og flid

Multi-services er grundlagt af Ahmed Abulail, en ihærdig iværksætter, som selv har over 10 års erfaring på gulvet som rengørings- og serviceassistent. Derfor ved Ahmed præcist hvad der kræves af både fysiske og mentalt af sine medarbejdere for at levere et skinnede rent stykke arbejde.

Da Ahmed tog skridtet om at blive selvstændig, med eget firma, han havde arbejdet for flere store fødevarevirksomheder i Danmark, både efter produktionen, i højden og helt ude i alle krogene.

I sin iver for hele tiden at give det bedste resultat til kunderne, faldt det Ahmed naturligt at starte sit eget firma: Multi-Services, som i dag også favner +20 serviceassistenter, funktionærer og sin kone Diema som arbejder som økonomiassistent.

Når du møder Ahmed, ved du derfor at der bag det varme smil, følger en professionalisme og ihærdighed for det bedste resultat, fordi Ahmed selv har været der.

Multi-services er bygget på fire søjler:

  • Erfaring
  • Kvalitet
  • fleksibilitet
  • Pris.

Det er din garanti for professionel erhvervsrengøring.

GRUNDLAGT PÅ IHÆRDIGHED OG FLID

1

Vores vision

"Multi-services største vision er at skabe tilfredse kunder og medarbejdere. Dette sker ved at sikre os, at det stykke arbejde vi udfører hos kunden altid er i topkvalitet.

Det er også et mål at vækste i det rette tempo samtidig med at der ydes god kundeservice med et personale, der udviser forandringsvilje, loyalitet, åbenhed, fleksibilitet og ærlighed."