Rengøring af solceller i Kolding, Vejle, Fredericia og Haderslev

Husker du at holde dine solceller rene? Hos Multi-services ApS tilbyder grundig og effektiv rengøring af solceller i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og resten af Danmark. Trænger jeres anlæg til en grundig omgang, står vi altid til rådighed.

Hos Multi-services ApS tilbyder vi et solcelle vedligeholdelses-abonnement.

Beskidte og snavsede solceller producerer ikke den største og mest optimale strøm til dig, som de kunne, derfor anbefaler vi rengøring af solceller 1 til 2 gange om året, alt efter placering.

Oftest er det mos, alger, pollen eller lignende der er årsager til at solcellerne bliver beskidte og at der sætter sig snavs i vejen for solens stråler.

Solceller skal have en ren overflade for at kunne optage og producere energi og strøm

Få tryghed til din virksomhed

Rengøring af solceller i foråret eller efteråret

Multi-services ApS har professionel erfaring med store solcelleanlæg. Rengøring af solceller kræver nænsomhed, korrekt teknik og ordentligt udstyr.

For optimal udnyttelse af jeres solcelleanlæg skal de som sagt rengøres 1-2 gange om året. Vi anbefaler typisk at få det gjort i foråret eller i efterårssæsonen, hvor solens stråler ikke brænder hårdest igennem. Faktisk skal selve solcellerengøringen helst gøres på et nogenlunde koldt anlæg, så solcellerne holder længe.

Der skal anvendes specielt vand og bløde svampe eller klude på teleskopstænger, så solcellerne ikke udsættes for ekstremt pres eller tyngde.

Solcellerengøring med kalkfrit vand og optimal sikkerhed

Det er vigtigt det er rent vand, uden kalk, der anvendes til afrensning, dette kaldes også nulvand. Vi har anlæg, der kan omdanne almindeligt vand til nulvand – og derfor give et langvarigt resultat uden kalkrande.

Vi starter med at køle anlægget ned, ved at skylle med koldt vand. Med genstridigt snavs kan det dog være nødvendigt med lidt miljørigtigt glasrens, som derefter skylles væk igen.

Ved rengøring af solceller skal man også have sikkerheden i top. Solcelleanlæg er ofte monteret på store tagflader, og det er derfor vigtigt at sørge for optimale arbejdsforhold, før vi begynder rengøringen. Ved Multi-services ApS overholder vi alle gældende arbejdsmiljøregler om tagarbejde, har alt sikkerhedsudstyr i orden, og tager også gerne faldsikring og ankerpunkter med, hvis ikke jeres faciliteter har dette.

Kalkfrit vand og sikkerhed