Vores kunder siger

Som fødevareproducent er det vigtigt for os, at sikre at vores faciliteter altid er egnet til håndteringen af fødevarer – både i vores produktion og på vores lagre.

Da behovet for en ekstern serviceudbyder opstod, kontaktede vi Multi-Services ApS, og fik hurtigt forventningsafstemt vores krav og behov, som uden problemer kunne imødekommes af Multi-Services ApS.

Multi-Services får derfor vores varmeste anbefaling.

Vi blev mødt af kompetente og dygtige medarbejdere, og er fuldt tilfredse med det udførte arbejde.

1

Vores største forretningsområde er industribær. ​I produktionen er det naturligvis meget vigtigt, at vores produktionsudstyr altid er 100% rent, idet vi har med fødevarer at gøre. For at sikre at dette sker, har vi entreret med Multi-Services. De sørger for en grundig og professionel rengøring, som er tilpasset vores behov. Vi oplever, at Multi-Services altid leverer den bedst tænkelig rengøring.

1

Som ejere af en campingplads lægger vi stor vægt på, at campisterne har en god oplevelse . Faciliteterne skal være i orden, når det gælder rengøring. Multi-Services er ansat til at varetage denne opgave, og det er vi rigtig godt tilfredse med. Og når vi er tilfredse, er vi sikker på, at vores gæster også er det. Har vi en presserende opgave, ringer vi aldrig forgæves til Multi-Services.

Annette og Svend Larsen

En produktion af fødevareprodukter kræver en høj grad af rengøring. Der er ikke plads til at gå på kompromis. For at sikre, at rengøringen altid er 100% i orden, har vi hyret Multi-Services ind til at udføre denne opgave. Multi-Services yder en meget høj kvalitet i rengøringen, og benytter sig desuden af de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Når vi desuden har her og nu ad hoc-opgaver er Multi-services altid klar til at løse opgaven.

Ole Fruerlund