Håndværkerrengøring i Kolding, Vejle, Fredericia og Haderslev

Har du brug for professionel håndværkerrengøring? Renoverings- og byggeprojekter har for vane at svine og støve en del. Derfor hjælper vi med håndværkerrengøring så snart støvet har lagt sig og opgaven er udført.

Vi har længe hjulpet kunder i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og resten af Danmark med oprydning og rengøring efter diverse håndværkeropgaver. Vi kører i hele landet og har stor erfaring i alsidige opgaver, og tilgår  alle slags opgaver, med en hurtighed, fleksibilitet og høj kvalitet. Det betyder, at vi tilpasser vores arbejde ind i jeres skema.
Vi har stor erfaringen indenfor blandt andet:

  • Den daglige oprydning
  • Traditionel rengøring
  • Skurvogne
  • Toilet og omklædningsrums rengøring
  • Fjernelse af skimmelsvamp
  • Klargøring og oprydning efter håndværkerne – slutrengøring
  • Nulstilling af nybygget, renoveret eller ombygget lokaler, virksomheder og bygninger

Vi klarer jeres rengøring af alle typer af MANDSKABSFACILITETER

Højeste kvalitet i både arbejdet og produkterne

Webshop for rengøringsmidler

Højeste kvalitet i både arbejdet og produkterne

Vi tilbyder også en samlet løsning af både rengøring, og levering af rengøringsmidler og udstyr som for eksempel toiletpapir, håndklædepapir, svane-mærket sæbe, toiletrens, universal sæbe, hånddesinfektion og meget mere – selvfølgelig til de skarpeste priser!

Besøg webshop

Skurvognsrengøring

Rene omgivelser giver glade medarbejdere

Jeres skurvogne er omgivelserne for jeres medarbejderes arbejdsdag: kontor, pausestue, kantine, toilet og opholdsrum.

Og det er bevist at rene omgivelser og bedre arbejdsmiljø givere gladere og mere produktive medarbejdere – derfor skal I have et rent rum, som de kan være i hele dagen lang.

Fordi byggepladser altid er svanset til med mudder, jord og støv vil det altid blive taget med ind i jeres skurvogne.

Gør jeres medarbejdere tilfredse og få gjort rent af Multi-services ApS, som har stor erfaring i byggepladsrengøring.

Rene omgivelser giver glade medarbejdere

5

Knivskarpt resultat med håndværkerrengøring

Et byggeprojekt kommer først rigtig til sin ret efter en grundig håndværkerrengøring. Hos Multi-services ApS går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og du kan derfor altid regne med at dit byggeprojekt står knivskarpt når vi er færdige.

Håndværkerrengøring kan være en stor arbejdsopgave afhængig af hvilket byggeprojekt der er udført i forkøbet. Ved større opgaver kan det ofte virke uoverskueligt og overvældende. Vi gør derfor meget ud af at levere en service der gør det så let som muligt for dig, så du slipper for alt besværet.

Håndværkerrengøring til ethvert byggeprojekt

Vi tilbyder håndværkerrengøring til alle slags byggerier. Det kan være alt fra et nyt hus til renovering af offentlige bygninger. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med håndværkerrengøring og leverer et skinnende resultat, klar til brug hver gang.

Et færdigt byggeri eller en ny-renovering er altid nydelig. Men projektet vil altid fremstå halvfærdigt uden den rette rengøring. Skal huset f.eks. vises frem for potentielle købere, er det meget vigtigt at alt står knivskarpt for bedst mulige indtryk.

6

7

Hvad koster håndværkerrengøring?

Gennem vores tid som rengøringsfirma har vi dannet os et større netværk og har hjulpet mange forskellige kunder med håndværkerrengøring. Vi har derfor rengjort alt fra små projekter til de helt store såsom skolebyggeri, institutionsbyggeri, ejendomsprojekter og meget mere i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og resten af landet.

Prisen følger naturligvis opgavens omfang, og har du en større opgave, er det kun naturligt at prisen reflekterer det. Med det sagt gør vi hvad vi kan for at holde prisen konkurrencedygtig og overkommelig for vores kunder. Som virksomhed mener vi at kvaliteten gerne skal overgå prisen, hvilket den altid gør her hos Multi-services ApS.