Bygning, lagre, inventar m.v.
Vi kommer helt ud i alle krogene – både inde og ude


Vi klarer alt i bygningsrengøring

Multi-services har mange faste aftaler med virksomheder om renholdelse af bygninger og lagre med regelmæssige afstande. Omkring bygninger rengøres både indvendigt og udvendigt med brug af eksempelvis højtryks- eller lavtryksrens eller manuel nedvask i højden.Vi kommer til alle steder…

Opgaverne er meget forskellige. Skidt og snavs er den konstante faktor. Vi kommer den til livs med passion, viden og erfaring. Og vi gør til en helt fair og transparent pris.

Jeres behov – én samlet løsning

HØJDERENGØRING

Om det er i 2 meters højde eller 20 meters højde har ingen betydning for os. Men det er ikke lige man altid selv kan komme til. Vi gør rent ud i alle krogene, det er vigtigt i en produktion.

NANOBEHANDLING

Selvom vi gør grundigere rent end de fleste, så er det også værd at overveje om I kan forebygge rengøringsbehovet, således der minimeres slid på overflader, og også minimere rengøringsfrekvensen.

Nanobehandling af overflader laver en membran så skidt og snavs ikke sætter sig fast.

Traditionel rengøring

Vi holder dit kontor flot og rent. toiletter rene, og gulve skinnede blanke. Der er ikke et sted i en bygning, hvor vi ikke gør, så du ikke skal bekymre dig om kvaliteten af din rengøring fra sted til sted.

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig

+45 44 22 83 83

Kontakt os så vi kan skræddersy din rengøringsløsning

KUNDESERVICE TELEFON:

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag

kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00 

VED AKUT BEHOV

Driftstelefonen træffes på

71 87 07 71.