ErhvervsrengøringAlle slags rengøringer I har brug for i jeres virksomhed

Afstem rengøringens omfang med dine behov

Det er vigtigt at afstemme rengøringens omfang med dine behov. Hvis du har en mindre virksomhed, kan du muligvis nøjes med en ugentlig rengøring. Men hvis du har en større virksomhed med mange ansatte, kan det være nødvendigt med en daglig rengøring. Afstem rengøringens omfang med dine behov, så du får det bedste resultat til den lavest mulige pris.

Erhvervsrengøring med miljøvenlige produkter

Valget af de rigtige rengøringsprodukter er også afgørende for et godt resultat med erhvervsrengøring. Vi sørger altid for at vælge produkter, der er effektive, men samtidig milde for miljøet. Samtidig gør vi alt for at undgå produkter med skadelige kemikalier, da de kan være skadelige for både miljøet og de ansattes helbred.

Jeres behov – én samlet løsning

HØJDERENGØRING

Om det er i 2 meters højde eller 20 meters højde har ingen betydning for os. Men det er ikke lige man altid selv kan komme til. Vi gør rent ud i alle krogene, det er vigtigt i en produktion.

NANOBEHANDLING

Selvom vi gør grundigere rent end de fleste, så er det også værd at overveje om I kan forebygge rengøringsbehovet, således der minimeres slid på overflader, og også minimere rengøringsfrekvensen.

Nanobehandling af overflader laver en membran så skidt og snavs ikke sætter sig fast.

Traditionel rengøring

Vi holder dit kontor flot og rent. toiletter rene, og gulve skinnede blanke. Der er ikke et sted i en bygning, hvor vi ikke gør, så du ikke skal bekymre dig om kvaliteten af din rengøring fra sted til sted.

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig

Kontakt os så vi kan skræddersy din rengøringsløsning

KUNDESERVICE TELEFON:

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag

kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00 

VED AKUT BEHOV

Driftstelefonen træffes på

71 87 07 71.