Erhvervsrengøring

Hvordan du får det bedste resultat.

Erhvervsrengøring er en vigtig opgave for enhver virksomhed. Det er nødvendigt at have et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø for at opretholde en effektiv produktion og for at sikre de ansattes velbefindende. Derudover giver det også et godt førstehåndsindtryk til kunder og besøgende.

Hos Multi-services arbejder vi med erhvervsrengøring i områderne nær Fredericia, Kolding og Vejle. Har du brug for os uden for disse rammer skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kører også gerne lidt længere for at hjælpe vores kunder.

Men hvordan får man det bedste resultat med erhvervsrengøring? Her er nogle faktorer, du bør overveje, når du vælger et rengøringsfirma.

Vælg den rette hjælp til erhvervsrengøring

Det første skridt i retning af et godt resultat med erhvervsrengøring er at vælge et erfarent og professionelt rengøringsfirma. Hos Multi-services har vi den nødvendige viden og erfaring til at udføre opgaven på en effektiv og grundig måde. Vi ved, hvad der skal gøres, og hvordan det skal gøres, for at opnå det bedste resultat.

Afstem rengøringens omfang med dine behov

Det er vigtigt at afstemme rengøringens omfang med dine behov. Hvis du har en mindre virksomhed, kan du muligvis nøjes med en ugentlig rengøring. Men hvis du har en større virksomhed med mange ansatte, kan det være nødvendigt med en daglig rengøring. Afstem rengøringens omfang med dine behov, så du får det bedste resultat til den lavest mulige pris.

Erhvervsrengøring med miljøvenlige produkter

Valget af de rigtige rengøringsprodukter er også afgørende for et godt resultat med erhvervsrengøring. Vi sørger altid for at vælge produkter, der er effektive, men samtidig milde for miljøet. Samtidig gør vi alt for at undgå produkter med skadelige kemikalier, da de kan være skadelige for både miljøet og de ansattes helbred.

Kontakt os for effektiv erhvervsrengøring

Ønsker du at få rengjort virksomheden i Fredericia, Kolding, Vejle eller andre omkringliggende områder? Så opfordre vi dig til at kontakte os hurtigst muligt så du kan få en uforpligtende samtale om dine rengøringsbehov. Hvor ofte har du brug for rengøring, hvilke områder der skal rengøres, og hvordan du vil have opgaverne udført? Svare på disse spørgsmål vil sikre dig den bedst løsning, og en løsning du kan glæde dig over igen og igen.

Ring i dag på +45 44 22 83 83 for en uforpligtende snak.

Du kan også altid skrive til os på e-mail: kontakt@multi-services.dk eller gøre brug af vores kontaktformular.

Vore specialer

RENGØRING AF FØDEVAREVIRKSOMHEDER

Multi-services er specialiseret i opgaver for fødevarevirksomheder, som kræver særlige fagkundskaber.

RENGØRING AF INDUSTRIVIRKSOMHEDER

Industrien kræver ligesom fødevarevirksomheder særlige indsigter i behov, ønsker og krav. Den har Multi-services. Vi gør rent de svære steder og på skæve tidspunkter om nødvendigt.

ANDEN SPECIALRENGØRING

Multi-services varetager ofte rengøring og oprydning efter brand eller vandskader i virksomheder. Vi arbejder generelt systematisk og udførlig. Der skal ikke være noget at komme efter.Vi støvsuger og tørrer svært tilgængelige områder i højden eller svært tilgængelige områder. Vi rengør vægflader, som mange steder er skidt-samlere af en anden verden. Vi laver dybgående gulvvask, både i hverdagen og ved særlige lejligheder. Kort sagt: vi gør det, der skal til. Jo sværere, jo bedre.

BRUG AF NYESTE UDSTYR OG MILJØVENLIGE METODER

Hos Multi-services bruger vi det nyeste udstyr til de mange udfordrende opgaver, vi stilles over for. Vi har både højtryks- og lavtryksudstyr til specielle opgaver i eksempelvis fødevareindustrien og bruger minimalt vand og minimal, nødvendig kemi for at løse opgaverne.

Spørg os, det betaler sig.

Professionel rengøring for erhvervsvirksomheder​ – 24/7

Kundeservice træffes på telefon +45 44 22 83 83 

på hverdage i tidsrummet:


Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00 - 15.00. 


Ved akut behov kontakt Driftsafdelingen på telefon: +45 71 87 07 71. 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have rengøring af høj kvalitet?

Beskriv din rengøringsopgave.

Det glæder os at arbejde sammen med

Vores kunder siger

Ebrofrost er en anerkendt, førende leverandør af forkogt IQF ris, korn og pasta til den europæiske fødevareindustri. Vi er kendt i branchen for at have det bredeste produktsortiment af IQF-ris og en bred vifte af IQF-kornprodukter. Det er en fuldt automatiseret kontinuerlig produktionsproces, som konstant overvåges af vores erfarne operatører og kontrolleres af vores kvalitetspersonale. En produktion af fødevareprodukter kræver en høj grad af rengøring. Der er ikke plads til kompromis. For at sikre, at rengøringen altid er 100% i orden, har vi hyret Multi-services ind til at udføre denne opgave. Multi-services yder en meget høj kvalitet i rengøringen, og benytter sig desuden af de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Når vi desuden har her og nu ad hoc-opgaver er Multi-services altid klar til at løse opgaven.

OLE FRUERLUND
Driftsleder, Ebrofrost Danmark A/S

Vores kunder siger

Vi er en virksomhed, der arbejder indenfor fødevareindustrien. Vores største forretningsområde er industribær, som leveres af professionelle avlerskarer. I produktionen er det naturligvis meget vigtigt, at vores produktionsudstyr altid er 100% rent, idet vi har med fødevarer at gøre. For at sikre at dette sker, har vi entreret med Multi-services. De sørger for en grundig og professionel rengøring, som er tilpasset vores behov. Vi oplever, at Multi-services altid leverer den bedst tænkelig rengøring. 

JESPER NORDALL MADSEN
Plant Manager, Orskov Foods A/S

Vores kunder siger

Omkranset af Hindsgavl dyrehave på tre sider og ned til Lillebælt ligger Galsklint Camping. Stedet er ideel for campister, der vil nyde fred og ro, herlige vandreture tæt på skovens vildt, eller tilbringe dagen på/ved vandet. Ejerne af campingpladsen Svend og Annette Larsen lægger stort vægt på, at deres campister har en god oplevelse af at være på Galsklint Camping. Der skal være mange muligheder for aktiviteter, og faciliteterne skal være i orden både når det gælder sikkerhed, og når det gælder rengøring. Til at varetage traditionel rengøring er Multi-services ansat til denne opgave. Og udtaler Svend - det er vi rigtig godt tilfreds med, og når vi er det, er vi sikker på, at vores gæster også er det. Har vi noget presserende, ringer vi aldrig forgæves til Multi-services.

ANNETTE OG SVEND LARSEN
Ejere, Galsklint Camping

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig