Om MultiServices

Andre rengøringsfirmaer gi’r op, når det bliver svært eller beskidt. Vi lægger os i selen. 

Multi-services ApS blev stiftet i januar 2019 efter at have været startet som enkeltmandsvirksomhed. Selskabet har domicil på Stenderupvej 226 i Sønder Stenderup.

Multi-services speciale er fødevarerengøringen, som kræver særlige omhyggelighed og ekspertise. Ud over fødevarerengøring påtager Multi-services sig også andre rengøringsopgaver som industrirengøring, bygningsrengøring – inde og ude og tørisblæsning (en skånsom og effektiv metode at gøre rent på). Multi-services arbejder for

erhvervskunder over hele Danmark, og alle opgaver udføres – uanset om det er små eller store opgaver – med den største professionalisme, hvor kvaliteten er i højsæde.

Vision:

Multi-services største vision er at skabe tilfredse kunder og medarbejdere. Dette sker ved altid at sikre os, at det stykke arbejde vi udfører hos kunden altid er i topkvalitet. Det er også et mål at vækste i det rette tempo samtidig med, at der ydes god kundeservice med et personale, der udviser forandringsvilje, loyalitet, åbenhed, hjælpsomhed og ærlighed.

Historien:

Multi-services´ ejer Ahmed Abulail er en ihærdig iværksætter som med sin virksomhed allerede nu har mange ansatte – såvel fastansatte som vikarer.  Ahmed Abulail kom sammen med sin kone Diema og deres 2 børn til Danmark for nogle år siden sammen med mange andre migranter. Siden familien kom til Danmark, har målet været så hurtigt som muligt at blive integreret, klare sig selv uden hjælp fra det danske samfund, og så skabe en tilværelse som selvstændige, hvor begge ægtefælle er en del af deres egen virksomhed. Kort tid efter ankomsten til Danmark blev Ahmed Abulail ansat i et stort rengøringsfirma, hvor han ret hurtig blev teamleder og Diema blev ansat ved kommunen.

Ønsket om at blive selvstændig var dog så stor, at Ahmed allerede efter et par år i Danmark valgte at springe ud som virksomhedsejer med eget rengøringsselskab. Alt imens virksomheden vokser er både Ahmed og Diema i gang med at færdiggøre danskundervisning, som for dem er så vigtig at deltage i for at kunne tale og forstå det danske sprog på bedste vis. Diema er nu fast tilknyttet virksomheden, hvor hun tager sig af kontorarbejdet sammen med en konsulent.

MØD OS

Alle ansatte i Multi-services er passionerede for at yde dig en skinnende ren service.

Ring eller skriv til os – vi glæder os til at høre fra dig.

Direktør & driftschef

Ahmed Abulail

+45 – 71 87 07 71
ad@multi-services.dkDirektør med overordnet ansvar for driften. Firmaets grundlægger og erfarne fagperson ud i alle specielle rengøringsopgaver.

Han koordinerer indsatsen og kvalitetskontrollerer i alle detaljer. Ahmed har typisk kundekontakten og koordinerer slagets gang på de indre linjer.

Salgs- og udviklingschef

Anne Skytt

+45 – 31 41 74 77 / 21 81 81 25
kontakt@multi-services.dk
kunder@multi-services.dk

Ansvarlig for firmaets strategiske tiltag, således vi skaber mest værdi i vores løsninger for vores kunder og medarbejdere, med baggrund i salg og markedsføring. Med en 360 grader tilgang der skaber værdi for både kunder, leverandører og Multi-services


Økonomiassistent

Diema Alsaedi

+45 – 42 59 48 40

info@multi-services.dk

bogholderi@multi-services.dkKundeservice – ansvarlig for lager, kontrakter og biler.

Udfører desuden ad hoc-opgaver og alle øvrige administrative opgaver.

Holder styr på direktøren i deres fritid, så firmaet altid er i fokus.

Vores kunder siger

Ebrofrost er en anerkendt, førende leverandør af forkogt IQF ris, korn og pasta til den europæiske fødevareindustri.

Vi er kendt i branchen for at have det bredeste produktsortiment af IQF-ris og en bred vifte af IQF-kornprodukter. 


” En produktion af fødevareprodukter kræver en høj grad af rengøring. Der er ikke plads til kompromis. For at sikre, at rengøringen altid er 100% i orden, har vi hyret Multi-services ind til at udføre denne opgave. Multi-services yder en meget høj kvalitet i rengøringen, og benytter sig desuden af de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Når vi desuden har her og nu ad hoc-opgaver er Multi-services altid klar til at løse opgaven.”

OLE FRUERLUND
Driftsleder, Ebrofrost Danmark A/S

Vore specialer

RENGØRING AF FØDEVARERVIRKSOMHEDER

Multi-Services er specialiseret i opgaver for fødevarevirksomheder, som kræver særlige fagkundskaber.

Læs mere under afsnittet Services, Fødevarevirksomheder.

RENGØRING AF INDUSTRIVIRKSOMHEDER

Industrien kræver ligesom fødevarevirksomheder særlige indsigter i behov, ønsker og krav. Den har Multi-Services. Vi gør rent de svære steder og på skæve tidspunkter om nødvendigt.

ANDEN SPECIALRENGØRING

Multi-Services varetager ofte rengøring og oprydning efter brand eller vandskader i virksomheder. Vi arbejder generelt systematisk og akribisk. Der skal ikke være noget at komme efter.Vi støvsuger og tørrer svært tilgængelige områder i højden eller svært tilgængelige områder. Vi rengør vægflader, som mange steder er skidt-samlere af en anden verden. Vi laver dybgående gulvvask, både i hverdagen og ved særlige lejligheder. Kort sagt: vi gør det, der skal til. Jo sværere, jo bedre.

BRUG AF NYESTE UDSTYR OG MILJØVENLIGE METODER

Hos Multi-Services bruger vi det nyeste udstyr til de mange udfordrende opgaver, vi stilles over for. Vi har både højtryks- og lavtryksudstyr til specielle opgaver i eksempelvis fødevareindustrien og bruger minimalt vand og minimal, nødvendig kemi for at løse opgaverne.

Spørg os, det betaler sig.

Professionel rengøring for erhvervsvirksomheder​ – 24/7

Kundeservice træffes på telefon +45 26 33 40 60 

på hverdage i tidsrummet:


Mandag – torsdag kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00. 


Ved akut behov kontakt Driftsafdelingen på telefon: +45 71 87 07 71. 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have rengøring af høj kvalitet?

Beskriv din rengøringsopgave.

Ring til os

Vi er klar til at give dig en skræddersyet rengøringsløsning