Industrirengøring

Vi holder din maskinpark ren og i god stand

Industrirengøring er en af ​​vores kernekompetencer hos Multi-services, og vi er stolte af at kunne tilbyde denne service til industriens aktører. Vi har en dyb forståelse for, hvor vigtigt det er at have en ren og effektiv maskinpark, og vi har derfor skabt en nænsom tilgang til rengøringen af ​​bygninger og maskiner.

Vores arbejde med industrirengøring foregår typisk i områderne nær Fredericia, Kolding og Vejle omegn. Men har du brug for os i andre nærliggende områder, hjælper vi naturligvis gerne alligevel.

Hold din maskinpark ren for øget effektivitet

Rene maskiner har en mere effektiv produktion, da skidt og snavs slider på maskinerne og reducerer deres ydeevne. Ved at hyre Multi-services til at varetage rengøringen af ​​din maskinpark, kan du være sikker på, at dine maskiner vil være rene og klare til at arbejde effektivt.

Nænsom tilgang til rengøringen

Vi bruger kun skånsomme rengøringsmidler og det nyeste produktionsudstyr til rengøringen af ​​vores kunders maskiner og lokaler. Dette sikrer, at deres udstyr ikke bliver beskadiget under rengøringen, og at det bliver så rent som muligt.

Øg holdbarheden på din bygning og maskinpark

Effektiv og regelmæssig rengøring kan øge holdbarheden på både bygninger og maskiner. Ved at hyre Multi-services til at varetage rengøringen, får du en god investering, der kan hjælpe dig med at opretholde en høj standard for din maskinpark og bygninger.

Fast og regelmæssig rengøring eller ad hoc opgaver

Vi tilbyder både faste og regelmæssige rengøringsopgaver samt ad hoc opgaver i tilfælde af akutte behov. Uanset dit behov for industrirengøring, står vi klar til at hjælpe dig med at opretholde en ren og effektiv maskinpark.

Lad os være din partner i industrirengøring

Multi-services er din pålidelige partner i industrirengøring, og vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet rengøring til vores kunder. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde din maskinpark ren og effektiv.

Du kan altid ringe til os på tlf. +45 44 22 83 83 for en snak om din opgave og kravene dertil.Alternativt er du naturligvis også velkommen til at sende os en besked. Du kan skrive til os på e-mail: kontakt@multi-services.dk eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Læs også om en af vores special-teknologier, tørisblæsning.

Vore specialer

RENGØRING AF FØDEVAREVIRKSOMHEDER

Multi-services er specialiseret i opgaver for fødevarevirksomheder, som kræver særlige fagkundskaber.

RENGØRING AF INDUSTRIVIRKSOMHEDER

Industrien kræver ligesom fødevarevirksomheder særlige indsigter i behov, ønsker og krav. Den har Multi-services. Vi gør rent de svære steder og på skæve tidspunkter om nødvendigt.

ANDEN SPECIALRENGØRING

Multi-services varetager ofte rengøring og oprydning efter brand eller vandskader i virksomheder. Vi arbejder generelt systematisk og udførlig. Der skal ikke være noget at komme efter.Vi støvsuger og tørrer svært tilgængelige områder i højden eller svært tilgængelige områder. Vi rengør vægflader, som mange steder er skidt-samlere af en anden verden. Vi laver dybgående gulvvask, både i hverdagen og ved særlige lejligheder. Kort sagt: vi gør det, der skal til. Jo sværere, jo bedre.

BRUG AF NYESTE UDSTYR OG MILJØVENLIGE METODER

Hos Multi-services bruger vi det nyeste udstyr til de mange udfordrende opgaver, vi stilles over for. Vi har både højtryks- og lavtryksudstyr til specielle opgaver i eksempelvis fødevareindustrien og bruger minimalt vand og minimal, nødvendig kemi for at løse opgaverne.

Spørg os, det betaler sig.

Det glæder os at arbejde sammen med

Vores kunder siger

Ebrofrost er en anerkendt, førende leverandør af forkogt IQF ris, korn og pasta til den europæiske fødevareindustri. Vi er kendt i branchen for at have det bredeste produktsortiment af IQF-ris og en bred vifte af IQF-kornprodukter. Det er en fuldt automatiseret kontinuerlig produktionsproces, som konstant overvåges af vores erfarne operatører og kontrolleres af vores kvalitetspersonale. En produktion af fødevareprodukter kræver en høj grad af rengøring. Der er ikke plads til kompromis. For at sikre, at rengøringen altid er 100% i orden, har vi hyret Multi-services ind til at udføre denne opgave. Multi-services yder en meget høj kvalitet i rengøringen, og benytter sig desuden af de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Når vi desuden har her og nu ad hoc-opgaver er Multi-services altid klar til at løse opgaven.

OLE FRUERLUND
Driftsleder, Ebrofrost Danmark A/S

Vores kunder siger

Vi er en virksomhed, der arbejder indenfor fødevareindustrien. Vores største forretningsområde er industribær, som leveres af professionelle avlerskarer. I produktionen er det naturligvis meget vigtigt, at vores produktionsudstyr altid er 100% rent, idet vi har med fødevarer at gøre. For at sikre at dette sker, har vi entreret med Multi-services. De sørger for en grundig og professionel rengøring, som er tilpasset vores behov. Vi oplever, at Multi-services altid leverer den bedst tænkelig rengøring. 

JESPER NORDALL MADSEN
Plant Manager, Orskov Foods A/S

Vores kunder siger

Omkranset af Hindsgavl dyrehave på tre sider og ned til Lillebælt ligger Galsklint Camping. Stedet er ideel for campister, der vil nyde fred og ro, herlige vandreture tæt på skovens vildt, eller tilbringe dagen på/ved vandet. Ejerne af campingpladsen Svend og Annette Larsen lægger stort vægt på, at deres campister har en god oplevelse af at være på Galsklint Camping. Der skal være mange muligheder for aktiviteter, og faciliteterne skal være i orden både når det gælder sikkerhed, og når det gælder rengøring. Til at varetage traditionel rengøring er Multi-services ansat til denne opgave. Og udtaler Svend - det er vi rigtig godt tilfreds med, og når vi er det, er vi sikker på, at vores gæster også er det. Har vi noget presserende, ringer vi aldrig forgæves til Multi-services.

ANNETTE OG SVEND LARSEN
Ejere, Galsklint Camping

Professionel rengøring for erhvervsvirksomheder​ – 24/7

Kundeservice træffes på telefon +45 44 22 83 83

på hverdage i tidsrummet:


Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00 - 15.00. 


Ved akut behov kontakt Driftsafdelingen på telefon: +45 71 87 07 71. 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have rengøring af høj kvalitet?

Beskriv din rengøringsopgave.

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig