Kontakt os i dag

Specialister i at gøre rent, hvor andre giver op.

Professionel rengøring for erhvervsvirksomheder​ – 24/7

Kundeservice træffes på telefon +45 44 22 83 83

på hverdage i tidsrummet:


Mandag – torsdag kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00. 


Ved akut behov kontakt Driftsafdelingen på telefon: +45 71 87 07 71. 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have rengøring af høj kvalitet?

Beskriv din rengøringsopgave.

Mød os

Alle ansatte i Multi-services er passionerede for at yde dig en skinnende ren service.

Ring eller skriv til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Direktør
Ahmed Abulail
+45 – 71 87 07 71
ad@multi-services.dk

Direktør – overordnet ansvar for driften. Firmaets grundlægger og erfarne fagperson ud i specielle rengøringsopgaver. Han koordinerer indsatsen og kvalitetskontrollerer i alle detaljer. Ahmed har typisk kundekontakten og koordinerer slagets gang på de indre linjer.

Kundechef
Svend Olsen
+45 – 21 81 81 25

kunder@multi-services.dk


Ansvarlig for kundeservice. Han sørger for etablering af nye kunder og udvikle relationen med eksisterende kunder. Svend har mere end 20års erfaring indenfor industri og fødevarerengøring.

Konsulent
Jytte Jensen
+45 – 26 33 40 60
kontakt@multi-services.dk

Kundeservice – ansvarlig for personale, løn, bogholderi og deltager i udadvendte aktiviteter sammen

med driftschefen.

Økonomiassistent
Diema Alsaedi
+45 – 42 59 48 40

info@multi-services.dk

Kundeservice – ansvarlig for lager, kontrakter og biler. Udfører desuden ad hoc-opgaver og alle øvrige administrative opgaver.

Indkøbsassistent
Abdigani Ali
+45 – 27 83 07 65
Indkoeb@multi-services.dk

Indkøb – ansvarlig for indkøb af varer. Webshop i Danmark og Sverige. Markedsføringen og hjælper Direktøren med diverse opgaver.

Bogholder
Mette De Place
+45 – 26 33 40 60

bogholderi@multi-services.dk


Ansvarlig for økonomistyring, herunder debitor- og kreditorstyring, fakturering, rykkerprocedure, rapportering og indberetninger, samt administration af personale og lønninger.

Vores kunder siger

Ebrofrost er en anerkendt, førende leverandør af forkogt IQF ris, korn og pasta til den europæiske fødevareindustri. Vi er kendt i branchen for at have det bredeste produktsortiment af IQF-ris og en bred vifte af IQF-kornprodukter. Det er en fuldt automatiseret kontinuerlig produktionsproces, som konstant overvåges af vores erfarne operatører og kontrolleres af vores kvalitetspersonale. En produktion af fødevareprodukter kræver en høj grad af rengøring. Der er ikke plads til kompromis. For at sikre, at rengøringen altid er 100% i orden, har vi hyret Multi-services ind til at udføre denne opgave. Multi-services yder en meget høj kvalitet i rengøringen, og benytter sig desuden af de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Når vi desuden har her og nu ad hoc-opgaver er Multi-services altid klar til at løse opgaven.

OLE FRUERLUND
Driftsleder, Ebrofrost Danmark A/S

Vores kunder siger

Vi er en virksomhed, der arbejder indenfor fødevareindustrien. Vores største forretningsområde er industribær, som leveres af professionelle avlerskarer. I produktionen er det naturligvis meget vigtigt, at vores produktionsudstyr altid er 100% rent, idet vi har med fødevarer at gøre. For at sikre at dette sker, har vi entreret med Multi-services. De sørger for en grundig og professionel rengøring, som er tilpasset vores behov. Vi oplever, at Multi-services altid leverer den bedst tænkelig rengøring. 

JESPER NORDALL MADSEN
Plant Manager, Orskov Foods A/S

Vores kunder siger

Omkranset af Hindsgavl dyrehave på tre sider og ned til Lillebælt ligger Galsklint Camping. Stedet er ideel for campister, der vil nyde fred og ro, herlige vandreture tæt på skovens vildt, eller tilbringe dagen på/ved vandet. Ejerne af campingpladsen Svend og Annette Larsen lægger stort vægt på, at deres campister har en god oplevelse af at være på Galsklint Camping. Der skal være mange muligheder for aktiviteter, og faciliteterne skal være i orden både når det gælder sikkerhed, og når det gælder rengøring. Til at varetage traditionel rengøring er Multi-services ansat til denne opgave. Og udtaler Svend – det er vi rigtig godt tilfreds med, og når vi er det, er vi sikker på, at vores gæster også er det. Har vi noget presserende, ringer vi aldrig forgæves til Multi-services.

ANNETTE OG SVEND LARSEN
Ejere, Galsklint Camping
thin

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig

+45 44 22 83 83