KONTORRENGØRINGGodt rengjorte kontorlokaler giver glade medarbejdere.


Sunde omgivelser – glade medarbejdere

Kontorrengøring er en vigtig del af at sikre et hygiejnisk og godt arbejdsmiljø for medarbejderne. En velholdt og rengjort arbejdsplads kan bidrage positivt til medarbejdernes trivsel og arbejdsmoral, hvilket kan have en positiv indvirkning på virksomhedens produktivitet og økonomi.

Vi er fleksible på tidspunktet

Udføres på regelmæssig basis, enten ad hoc eller på en fast aftale, så det passer bedst muligt ind i virksomhedens øvrige hverdag. Vi sørger for det gode indeklima ved brugen af gode, sunde rengøringsmidler og godt uddannet personale. Vi sørger for at tingene glider nemt og effektivt i hverdagen.

Hvad er kontorrengøring?

Kontorrengøring er en form for rengøring, der er tilpasset specifikt til kontorlokaler. Det omfatter alt fra generel vedligeholdelse til mere grundige rengøringstiltag, der er designet til at sikre et hygiejnisk og rent arbejdsmiljø.

Vores tilgang til kontorrengøring

Hos Multi-services tager vi kontorrengøring seriøst. Vi har et dedikeret og veluddannet personale, der er specialiseret i at levere en effektiv og pålidelig service. Vi benytter kun sunde og miljøvenlige rengøringsmidler for at sikre et godt indeklima, og vi har faste aftaler om vores leverancer og priser for at sikre en ensartet og tilfredsstillende service.

Flexible løsninger tilpasset jer

Vi forstår, at hver virksomhed har sine egne unikke behov, når det kommer til kontorrengøring. Derfor er vi meget fleksible i forhold til vores tidspunkter, så vi kan tilpasse os din virksomheds hverdag. Vi kan tilbyde vores tjenester enten som en fast aftale eller som en ad hoc løsning, alt efter dit behov.

Vinduespudsning

Flotte og rene vinduer året rundt. Vi tilbyder vinduespolering til erhvervs i hele landet. Vi pudser i alle højder og afskygninger.

Sikkerheden er vores højeste prioritet. Hver gang vi starter et projekt sikrer vi os at sikkerheden er i orden og spærret af for både dig og vores skyld.

Forebyg slid med en facaderens

Facaderne på jeres virksomhed er ansigtet udadtil, det er det første jeres kunder/gæster ser når de ankommer til jeres adresse. Vi kan sørge for et godt visuelt udtryk igen med en facaderens


Miljørigtig algebehandling af alt

En skånsom algebehandling af dit tag, fliser og facade forlænger levetiden, og samtidig får du en pænere, renere og sundere bygning.

En algebehandling er nødvendig, da mos og alger gør dit tag/facade sårbar, grundet at rødderne fra mosset og algerne gror ned i revnerne.

Jeres behov – én samlet løsning

HØJDERENGØRING

Om det er i 2 meters højde eller 20 meters højde har ingen betydning for os. Men det er ikke lige man altid selv kan komme til. Vi gør rent ud i alle krogene, det er vigtigt i en produktion.

NANOBEHANDLING

Selvom vi gør grundigere rent end de fleste, så er det også værd at overveje om I kan forebygge rengøringsbehovet, således der minimeres slid på overflader, og også minimere rengøringsfrekvensen.

Nanobehandling af overflader laver en membran så skidt og snavs ikke sætter sig fast.

Traditionel rengøring

Vi holder dit kontor flot og rent. toiletter rene, og gulve skinnede blanke. Der er ikke et sted i en bygning, hvor vi ikke gør, så du ikke skal bekymre dig om kvaliteten af din rengøring fra sted til sted.

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig

Kontakt os så vi kan skræddersy din rengøringsløsning

KUNDESERVICE TELEFON:

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag

kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00 

VED AKUT BEHOV

Driftstelefonen træffes på

71 87 07 71.