Om Multi-services

Andre rengøringsfirmaer giver op, når det bliver svært eller beskidt.

Vi lægger os i selen… Med Multi-services som jeres rengøringspartner får I tryghed & sikkerhed for den højeste kvalitet.


Multi-services er grundlagt på omhu, professionalisme og fleksibilitet. I dag er vi vokset til 28 smilende serviceassistenter, der gør rent ude ved alle vore kunder i hele Danmark, samt 6 ihærdige folk på kontoret, der har til huse på Udsigten 5 i Taulov ved Fredericia.

Erfaring

+25 års udførelse af topprofessionel industrirengøring. Vi har selv være på gulvet og gjort rent i alle kroge, så vi kender til alle jeres udfordringer

Kvalitet

Professionel rengøring af højeste kvalitet, fordi vi har egen specialoplæring af medarbejdere og vi bruger kun det bedste rengøringsartikler

Fleksibilitet

Vi kan stille med vores professionel rengøringshold indenfor 24 timer, og vi er specialister til at jonglere rundt på ad hoc opgaver

Pris

Vores pris er bedste til kvaliteten på hele markedet. Vi overholder gældende overenskomster til alle medarbejdere og betaler for nyeste kurser så vi kan holde os skarpe for din skyld


VI HAR SPECIALIST-KOMPETENCER I ERHVERVSERENGØRING


FØDEVARERENGØRING

Professionel viden og erfaring giver dig tryghed

Med over 25 års samlet erfaring er Multi-Services speciale professionel fødevare- og levnedsmiddelrengøring, som kræver særlig omhyggelighed, fleksibilitet og ekspertise.

Vi kender alle skrappe krav, der stilles til produktion i levnedsmiddelsbranchen – og de mange udfordringer ved rengøringen heraf.

Vi søger for at vores ansatte har bedste viden og indsigt – og vi kommer på egenkontrol af rengøringen løbende.

Til de helt specielle opgaver kan vi også lave tørisblæsning og som noget helt nyt biofilm detektion.

INDUSTRIRENGØRING

Vi kommer både helt i højden og ud i alle krogene

For den mest optimale drift af dine maskiner, er det vigtigt at nedbringe skidt og snavs, der tærer på levetiden og ydeevnen, derfor kommer vi helt i bunds med vores dybderengøring.

Vi gør også rent helt oppe under loftet, hvor ingen andre kan komme til, faktisk er vi specialister i højderengøring.

Hvis du har en speciel opgave, står vi altid til rådighed for at skræddersy den bedste rengøringsløsning til dine behov.

TØRISBLÆSNING

Skånsom og effektiv specialrengøring

Tørisblæsning er en af de nyeste form for rengøring i industrien, der modsat damp- og vandafrensning, ikke slider på maskiner og gør ikke brug af skadelige kemikalier.

Til gengæld giver tørisblæsning et effektivt resultat ved at skånsomt at løfte skidt og snavs væk af kuldioxid der blæses hårdt, men kontrolleret mod overfladen.

Tørisblæsning er særdeles god til motorer, drivbælter og andre udsatte maskindele.

Ahmed Abulail

Adm. Direktør og Stifter

VORES VISION

Multi-services største vision er at skabe tilfredse kunder og medarbejdere. Dette sker ved at sikre os, at det stykke arbejde vi udfører hos kunden altid er i topkvalitet. Det er også et mål at vækste i det rette tempo samtidig med at der ydes god kundeservice med et personale, der udviser forandringsvilje, loyalitet, åbenhed, fleksibilitet og ærlighed.

VORES HISTORIE

GRUNDLAGT PÅ IHÆRDIGHED OG FLID

Multi-services er grundlagt af Ahmed Abulail, en ihærdig iværksætter, som selv har over 10 års erfaring på gulvet som rengørings- og serviceassistent. Derfor ved Ahmed præcist hvad der kræves af både fysiske og mentalt af sine medarbejdere for at levere et skinnede rent stykke arbejde.

Da Ahmed tog skridtet om at blive selvstændig, med eget firma, han havde arbejdet for flere store fødevarevirksomheder i Danmark, både efter produktionen, i højden og helt ude i alle krogene.

I sin iver for hele tiden at give det bedste resultat til kunderne, faldt det Ahmed naturligt at starte sit eget firma: Multi-Services, som i dag også favner +25 serviceassistenter, funktionærer og sin kone Diema som arbejder som økonomiassistent.

Når du møder Ahmed, ved du derfor at der bag det varme smil, følger en professionalisme og ihærdighed for det bedste resultat, fordi Ahmed selv har været der.

Multi-services er bygget på fire søjler: Erfaring – Kvalitet – fleksibilitet – Pris.

Det er din garanti for professionel erhvervsrengøring.


CVR:  40587306 Multi-Services ApS

MØD OS

Alle ansatte i Multi-services er passionerede for at yde dig en skinnende ren service.

Ring eller skriv til os – vi glæder os til at høre fra dig.

Direktør & driftschef

Ahmed Abulail

+45 – 71 87 07 71
ad@multi-services.dkDirektør med overordnet ansvar for driften. Firmaets grundlægger og erfarne fagperson ud i alle specielle rengøringsopgaver.

Han koordinerer indsatsen og kvalitetskontrollerer i alle detaljer. Ahmed har typisk kundekontakten og koordinerer slagets gang på de indre linjer.

Salgs- og udviklingschef

Anne Skytt

+45 – 31 41 74 77 / 21 81 81 25
kontakt@multi-services.dk
kunder@multi-services.dk

Ansvarlig for firmaets strategiske tiltag, således vi skaber mest værdi i vores løsninger for vores kunder og medarbejdere, med baggrund i salg og markedsføring. Med en 360 grader tilgang der skaber værdi for både kunder, leverandører og Multi-services


Økonomiassistent

Diema Alsaedi

+45 – 42 59 48 40

info@multi-services.dk

bogholderi@multi-services.dkKundeservice – ansvarlig for lager, kontrakter og biler.

Udfører desuden ad hoc-opgaver og alle øvrige administrative opgaver.

Holder styr på direktøren i deres fritid, så firmaet altid er i fokus.

Ring til os

Vi er klar til at give dig en skræddersyet rengøringsløsning

VORES SPECIALER

FØDEVAREVIRKSOMHEDER/

LEVNEDSMIDDELPRODUKTION

INDUSTRIVIRKSOMHEDER

NYESTE UDSTYR &

MILJØVENLIGE METODER

ANDEN SPECIALRENGØRING

TRADITIONEL KONTOR RENGØRING

Kontakt os så vi kan skræddersy din rengøringsløsning

KUNDESERVICE TELEFON:

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag

kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00 

VED AKUT BEHOV

Driftstelefonen træffes på

71 87 07 71.