Multi-services tilbyder alle slags services indenfor industrirengøring.

Vi er eksperter i de mest krævende rengøringsopgaver.

Men vi udfører også gerne almindelig kontorrengøring og lagerrengøring.

Vi holder din virksomhed ren

Multi-services klarer alle slags rengøringsopgaver

Rengøring af fødevarevirksomheder

Det kræver noget særligt at gøre rent i fødevarevirksomheder. Det kan vi.

Vi er ekstremt nænsomme, når vi arbejder med virksomhedens maskiner og nedkæmper risici for listeria og bakterier. Vores faglige stolthed er meget stor. Det ses på slutresultatet.Fødevarevirksomheder er underlagt helt særlig krav og vilkår for rengøring af produktionsapparatet på

Industrirengøring

Rene maskiner producerer mere effektivt

Skidt slider din maskinpark. Multi-services sørger for at holde dine maskiner rene, så de kan producere effektivt i længere tid.Multi-services holder produktionsapparatet rent og i gang. Vi har en nænsom tilgang til maskinparken og rengør lokaler og maskiner med skånsomme rengøringsmidler og det nyeste produktionsapparat.

Bygning, lagre m.v.

Vi gør indgående rent – både ude og inde

Multi-services har mange faste aftaler med virksomheder om renholdelse af bygninger og lagre med regelmæssige intervaller. Bygninger rengøres både indvendigt og udvendigt med brug af eksempelvis højtryks- eller lavtryksrens eller manuel nedvask i højden.Opgaverne er meget forskellige. Skidt og snavs er den konstante faktor. Vi kommer den til livs med passion, viden og erfaring. Og vi gør det til en helt fair og transparent pris.

Kontorrengøring

Når de ydre rammer er i orden, kan medarbejderne shine.

Multi-services tilbyder klassiske rengøringsløsninger på kontorer på fast eller ad hoc basis.Multi-services laver også klassisk rengøring af kontorlokaler på regelmæssig basis, enten ad hoc eller på en fast aftale.

Tørisblæsning

Rengøring på et andet niveau

Tørisblæsning er en nyere teknologi, der anvendes i den professionelle rengøring af maskiner og produktionsapparater.Også eltavler, motorer og elektriske kredsløb kan renholdes med denne teknologi, som Multi-services har investeret i. Det meget avancerede teknologi erstatter rengøring eller blæsning med f.eks. sand eller glas, som tidligere blev puttet i en rengøringsmaskine.

Ad hoc-opgaver

Vi gør typisk mere, end vi lover – Den synergi får kunden glæde af.

Multi-services løser mange ad hoc-opgaver hos private og især i virksomheder, når f.eks. akutte behov melder sig. Det kan være i forbindelse med brand, vandskade eller hvis man helt banalt kan se, at ens lokaler og maskiner trænger til en overhaling for at fremstå pænest muligt.

Professionel rengøring for erhvervsvirksomheder​ – 24/7

Kundeservice træffes på telefon +45 44 22 83 83

på hverdage i tidsrummet:


Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00 - 15.00. 


Ved akut behov kontakt Driftsafdelingen på telefon: +45 71 87 07 71. 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have rengøring af høj kvalitet?

Beskriv din rengøringsopgave.

Det glæder os at arbejde sammen med

Vores kunder siger

Ebrofrost er en anerkendt, førende leverandør af forkogt IQF ris, korn og pasta til den europæiske fødevareindustri. Vi er kendt i branchen for at have det bredeste produktsortiment af IQF-ris og en bred vifte af IQF-kornprodukter. Det er en fuldt automatiseret kontinuerlig produktionsproces, som konstant overvåges af vores erfarne operatører og kontrolleres af vores kvalitetspersonale. En produktion af fødevareprodukter kræver en høj grad af rengøring. Der er ikke plads til kompromis. For at sikre, at rengøringen altid er 100% i orden, har vi hyret Multi-services ind til at udføre denne opgave. Multi-services yder en meget høj kvalitet i rengøringen, og benytter sig desuden af de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Når vi desuden har her og nu ad hoc-opgaver er Multi-services altid klar til at løse opgaven.

OLE FRUERLUND
Driftsleder, Ebrofrost Danmark A/S

Vores kunder siger

Vi er en virksomhed, der arbejder indenfor fødevareindustrien. Vores største forretningsområde er industribær, som leveres af professionelle avlerskarer. I produktionen er det naturligvis meget vigtigt, at vores produktionsudstyr altid er 100% rent, idet vi har med fødevarer at gøre. For at sikre at dette sker, har vi entreret med Multi-services. De sørger for en grundig og professionel rengøring, som er tilpasset vores behov. Vi oplever, at Multi-services altid leverer den bedst tænkelig rengøring. 

JESPER NORDALL MADSEN
Plant Manager, Orskov Foods A/S

Vores kunder siger

Omkranset af Hindsgavl dyrehave på tre sider og ned til Lillebælt ligger Galsklint Camping. Stedet er ideel for campister, der vil nyde fred og ro, herlige vandreture tæt på skovens vildt, eller tilbringe dagen på/ved vandet. Ejerne af campingpladsen Svend og Annette Larsen lægger stort vægt på, at deres campister har en god oplevelse af at være på Galsklint Camping. Der skal være mange muligheder for aktiviteter, og faciliteterne skal være i orden både når det gælder sikkerhed, og når det gælder rengøring. Til at varetage traditionel rengøring er Multi-services ansat til denne opgave. Og udtaler Svend - det er vi rigtig godt tilfreds med, og når vi er det, er vi sikker på, at vores gæster også er det. Har vi noget presserende, ringer vi aldrig forgæves til Multi-services.

ANNETTE OG SVEND LARSEN
Ejere, Galsklint Camping

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig