Vi holder din virksomhed

HELT REN


Vi specialiserer os i rengøring af industri-, erhvervs- og fødevarevirksomheder.

Multi-Services har mere end 25 år erfaring i branchen og ved vi, hvad det kræver at opretholde en hygiejnisk og sikker arbejdsplads. Vores team er professionelt uddannet og arbejder altid med de nyeste metoder og teknologier, der skåner både miljø og maskiner

Multi-Services

Fødevare- og levnedsmiddelrengøring

Det kræver noget særligt at gøre rent i fødevarevirksomheder.

Det kan vi.

Vi er ekstremt nænsomme, når vi arbejder med virksomhedens maskiner og nedkæmper risici for listeria og bakterier. Vores faglige stolthed er meget stor. Det ses på slutresultatet. Fødevarevirksomheder er underlagt helt særlig krav og vilkår for rengøring af produktionsapparatet på, og der skal arbejdes under stramme tidskrav, så produktionen kan holdes højt.

Multi-Services

Industrirengøring

Rene maskiner producerer mere effektivt

Skidt slider din maskinpark. Multi-services sørger for at holde dine maskiner rene, så de kan producere effektivt i længere tid.

Multi-services holder produktionsapparatet rent og i gang. Vi har en nænsom tilgang til maskinparken og rengør lokaler og maskiner med skånsomme rengøringsmidler og det nyeste produktionsapparat.

Multi-Services

Bygningsrengøring

Vi gør indgående rent – både ude og inde

Multi-services har mange faste aftaler med virksomheder om renholdelse af bygninger og lagre med regelmæssige intervaller. Bygninger rengøres både indvendigt og udvendigt med brug af eksempelvis højtryks- eller lavtryksrens eller manuel nedvask i højden.

Opgaverne er meget forskellige. Skidt og snavs er den konstante faktor. Vi kommer den til livs med passion, viden og erfaring.

Multi-Services

Traditionel rengøring

Når de ydre rammer er i orden, kan medarbejderne shine.

Multi-services har mange faste aftaler med virksomheder om renholdelse af bygninger og lagre med regelmæssige intervaller. Bygninger rengøres både indvendigt og udvendigt med brug af eksempelvis højtryks- eller lavtryksrens eller manuel nedvask i højden.

Opgaverne er meget forskellige. Skidt og snavs er den konstante faktor. Vi kommer den til livs med passion, viden og erfaring. Og vi gør det til en helt fair og transparent pris.

Multi-Services

Skånsom tørisblæsning

Rengøring på et andet niveau

Tørisblæsning er en nyere teknologi, der anvendes i den professionelle rengøring af maskiner og produktionsapparater.Også eltavler, motorer og elektriske kredsløb kan renholdes med denne teknologi, som Multi-services har investeret i. Det meget avancerede teknologi erstatter rengøring eller blæsning med f.eks. sand eller glas, som tidligere blev puttet i en rengøringsmaskine.

Multi-Services

Tilpasset til alle rengøringssituationer

Vi er fleksible – det skaber mere værdi for os og jer

Multi-services løser mange ad hoc-opgaver hos private og især i virksomheder, når f.eks. akutte behov melder sig. Det kan være i forbindelse med brand, vandskade eller hvis man helt banalt kan se, at ens lokaler og maskiner trænger til en overhaling for at fremstå pænest muligt.

Kontakt os så vi kan skræddersy din rengørings løsning

KUNDESERVICE TELEFON:

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00 

VED AKUT BEHOV

Driftstelefonen træffes på

71 87 07 71

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig