Tørisblæsning

En miljøvenlig og meget effektiv rengøringsform.

Hvad er tørisblæsning?

Tørisblæsning er en ny teknologi inden for professionel rengøring. Det er en avanceret form for rengøring, hvor tør kuldioxid anvendes til at rense maskiner, produktionsapparater, elektriske kredsløb, el-tavler og motorer.

Tidligere blev sand eller glas anvendt til rengøring af disse objekter, men tørisblæsning er en langt mere skånsom og effektiv metode.

Tørisblæsning hos Multi-services

Hos Multi-services har vi valgt at investere i denne teknologi for at kunne tilbyde vores kunder den mest effektive og miljøvenlige form for rengøring. Vi har altid haft stor passion for at levere den bedste løsning for vores kunder. Du kan derfor trygt regne med et veludført arbejde hvis du vælger os som dit foretrukne rengøringsfirma.

Vi arbejder med rengøring og tørisblæsning i Fredericia, Kolding, Vejle og andre omkringliggende områder. Så har i brug for hjælp i nærheden skal i endelig kontakte os. Vi står altid klar med effektivt udstyr og kyndige medarbejdere.

Hvordan virker tørisblæsning?

Tøris i form af kuldioxid blæses med stor hastighed ind på objektet, hvilket får skidtet til at løfte sig. Dette gør det nemt at fjerne skidtet fra overfladen.

Fordele ved tørisblæsning

Tørisblæsning har mange fordele i forhold til traditionelle rengøringsmetoder. Først og fremmest er det miljøvenligt, da det ikke anvender giftige eller skadelige materialer.

Desuden er resultaterne på f.eks. rørføringer, svejsninger og elektromotorer meget overbevisende, og eksperter regner med en betydelig forlængelse af levetiden på produktionsapparater ved brug af tørisblæsning.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med tørisblæsning

Er du interesseret i en rengøringsløsning så kontakt Multi-services for mere information om tørisblæsning og andre rengøringsløsninger.

Du kan altid ringe til os på tlf. +45 44 22 83 83 for en snak om din opgave og kravene dertil.

Passer det dig bedre at sende en besked er du naturligvis også velkommen til at gøre det. Du kan skrive til os på e-mail: kontakt@multi-services.dk eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vore specialer

RENGØRING AF FØDEVAREVIRKSOMHEDER

Multi-services er specialiseret i opgaver for fødevarevirksomheder, som kræver særlige fagkundskaber.

RENGØRING AF INDUSTRIVIRKSOMHEDER

Industrien kræver ligesom fødevarevirksomheder særlige indsigter i behov, ønsker og krav. Den har Multi-services. Vi gør rent de svære steder og på skæve tidspunkter om nødvendigt.

ANDEN SPECIALRENGØRING

Multi-services varetager ofte rengøring og oprydning efter brand eller vandskader i virksomheder. Vi arbejder generelt systematisk og udførlig. Der skal ikke være noget at komme efter.Vi støvsuger og tørrer svært tilgængelige områder i højden eller svært tilgængelige områder. Vi rengør vægflader, som mange steder er skidt-samlere af en anden verden. Vi laver dybgående gulvvask, både i hverdagen og ved særlige lejligheder. Kort sagt: vi gør det, der skal til. Jo sværere, jo bedre.

BRUG AF NYESTE UDSTYR OG MILJØVENLIGE METODER

Hos Multi-services bruger vi det nyeste udstyr til de mange udfordrende opgaver, vi stilles over for. Vi har både højtryks- og lavtryksudstyr til specielle opgaver i eksempelvis fødevareindustrien og bruger minimalt vand og minimal, nødvendig kemi for at løse opgaverne.

Spørg os, det betaler sig.

Professionel rengøring for erhvervsvirksomheder​ – 24/7

Kundeservice træffes på telefon +45 44 22 83 83 

på hverdage i tidsrummet:


Mandag – torsdag kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00. 


Ved akut behov kontakt Driftsafdelingen på telefon: +45 71 87 07 71. 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have rengøring af høj kvalitet?

Beskriv din rengøringsopgave.

Det glæder os at arbejde sammen med

Vores kunder siger

Ebrofrost er en anerkendt, førende leverandør af forkogt IQF ris, korn og pasta til den europæiske fødevareindustri. Vi er kendt i branchen for at have det bredeste produktsortiment af IQF-ris og en bred vifte af IQF-kornprodukter. Det er en fuldt automatiseret kontinuerlig produktionsproces, som konstant overvåges af vores erfarne operatører og kontrolleres af vores kvalitetspersonale. En produktion af fødevareprodukter kræver en høj grad af rengøring. Der er ikke plads til kompromis. For at sikre, at rengøringen altid er 100% i orden, har vi hyret Multi-services ind til at udføre denne opgave. Multi-services yder en meget høj kvalitet i rengøringen, og benytter sig desuden af de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Når vi desuden har her og nu ad hoc-opgaver er Multi-services altid klar til at løse opgaven.

OLE FRUERLUND
Driftsleder, Ebrofrost Danmark A/S

Vores kunder siger

Vi er en virksomhed, der arbejder indenfor fødevareindustrien. Vores største forretningsområde er industribær, som leveres af professionelle avlerskarer. I produktionen er det naturligvis meget vigtigt, at vores produktionsudstyr altid er 100% rent, idet vi har med fødevarer at gøre. For at sikre at dette sker, har vi entreret med Multi-services. De sørger for en grundig og professionel rengøring, som er tilpasset vores behov. Vi oplever, at Multi-services altid leverer den bedst tænkelig rengøring. 

JESPER NORDALL MADSEN
Plant Manager, Orskov Foods A/S

Vores kunder siger

Omkranset af Hindsgavl dyrehave på tre sider og ned til Lillebælt ligger Galsklint Camping. Stedet er ideel for campister, der vil nyde fred og ro, herlige vandreture tæt på skovens vildt, eller tilbringe dagen på/ved vandet. Ejerne af campingpladsen Svend og Annette Larsen lægger stort vægt på, at deres campister har en god oplevelse af at være på Galsklint Camping. Der skal være mange muligheder for aktiviteter, og faciliteterne skal være i orden både når det gælder sikkerhed, og når det gælder rengøring. Til at varetage traditionel rengøring er Multi-services ansat til denne opgave. Og udtaler Svend – det er vi rigtig godt tilfreds med, og når vi er det, er vi sikker på, at vores gæster også er det. Har vi noget presserende, ringer vi aldrig forgæves til Multi-services.

ANNETTE OG SVEND LARSEN
Ejere, Galsklint Camping
thin

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig