TørisblæsningSkånsom og meget effektiv rengøringsform

til højteknologisk og fugtfølsomt udstyr

Hvad er tørisblæsning?

Tørisblæsning er en ny teknologi inden for professionel rengøring. Det er en avanceret form for rengøring, hvor tør kuldioxid anvendes til at rense maskiner, produktionsapparater, elektriske kredsløb, el-tavler og motorer.

Tidligere blev sand eller glas anvendt til rengøring af disse objekter, men tørisblæsning er en langt mere skånsom og effektiv metode.


Hvordan virker tørisblæsning?

Tøris i form af kuldioxid blæses med stor hastighed ind på objektet, hvilket får skidtet til at løfte sig. Dette gør det nemt at fjerne skidtet fra overfladen.

Fordelen er mange:

Tørisblæsning har mange fordele i forhold til traditionelle rengøringsmetoder. Først og fremmest er det miljøvenligt, da det ikke anvender giftige eller skadelige materialer.

Desuden er resultaterne på f.eks. rørføringer, svejsninger og elektromotorer meget overbevisende, og eksperter regner med en betydelig forlængelse af levetiden på produktionsapparater ved brug af tørisblæsning.

Jeres behov – én samlet løsning

HØJDERENGØRING

Om det er i 2 meters højde eller 20 meters højde har ingen betydning for os. Men det er ikke lige man altid selv kan komme til. Vi gør rent ud i alle krogene, det er vigtigt i en produktion.

NANOBEHANDLING

Selvom vi gør grundigere rent end de fleste, så er det også værd at overveje om I kan forebygge rengøringsbehovet, således der minimeres slid på overflader, og også minimere rengøringsfrekvensen.

Nanobehandling af overflader laver en membran så skidt og snavs ikke sætter sig fast.

Traditionel rengøring

Vi holder dit kontor flot og rent. toiletter rene, og gulve skinnede blanke. Der er ikke et sted i en bygning, hvor vi ikke gør, så du ikke skal bekymre dig om kvaliteten af din rengøring fra sted til sted.

Ring til os

Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig

Kontakt os så vi kan skræddersy din rengøringsløsning

KUNDESERVICE TELEFON:

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag

kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00 

VED AKUT BEHOV

Driftstelefonen træffes på

71 87 07 71.